★在日米陸軍軍楽隊ホリデーコンサートを開催しました

The U.S. Army Japan Band and Friends Presented a Holiday Concert

2013年12月11日(水)の夜、ハーモニーホール座間にて、在日米陸軍軍楽隊によるクリスマスシーズンのホリデーコンサートが行われました。(主催:座間市、座間市国際交流協会)

当日は、遠藤座間市長をはじめ、市民、米軍関係者など約600名の聴衆が、軍楽隊や特別参加のミュージシャンによって繰り広げられる素晴らしいクリスマス音楽や歌と踊りのショウを楽しみました。

At night of Dec. 11 (Wed), 2013, a Holiday Concert was presented by the U.S. Army Japan Band and Friends at Harmony Hall Zama. (Organized by the City and Zama International Association)

Mr. Endo, Mayor of Zama City, citizen and U.S. Camp Zama related people (approx. 600 persons) enjoyed wonderful show of Christmas music, songs and dance.