★大人のスマーナ交流ツアーを実施しました

Z.I.A. adult members visited Smyrna

2013年10月16日(水)~22日(火)、協会の会長、会員計12名が、姉妹都市スマーナ(米国テネシー州)を訪れました。

これは、『大人のスマーナ交流』として今回初めて行ったもので、現地では、市長やスマーナ側の交流協会関係者、日本総領事など多くの関係者と会談し、中高生を取り巻く文化の違いや交流経験者のフォローアップなど、有意義な意見交換を行いました。(注:費用は全額個人負担)

Oct. 16 (Wed) through 22 (Tue), 2013, Z.I.A.'s 12 adult members visited Zama's sister city Smyrna, TN, U.S.A.

This is the first exchange tour made by adult members only.

The team met Mayor, President of counterpart association, Japanese consul, etc to talk about follow-up of the students experienced visit and/or hosting, cultural difference surrounding students and so on.

(Note: Team members paid all their cost)