★市内のお祭りでシュラスコを販売しました

Z.I.A. sold Churrasco at festivals in the city

市内の恒例のイベントであるアガペ(福祉施設)祭(2013.10.5、土)、ひまわりフェスタ in NISSAN(10.6、日)及び市民ふるさとまつり(11.4、月)において、協会は例年好評のブラジル名物シュラスコ(牛肉の串焼き)の販売を行いました。

多くの来場者に、この有名なブラジルの味を楽しんで頂くと共に、協会の活動についてのPRも行いました。

Z.I.A. sold Churrasco, famous Brazilian barbecued beef, at Agape Festival (Oct. 5, Sat. 2013), Himawari Festa in NISSAN (Oct. 6, Sun) and Furusato Matsuri (Nov. 4, Mon).

Lots of visitors enjoyed this popular Brazilian taste.

Z.I.A. also made PR of its activities throughout these annual people-attracting events.