外国人のための防災訓練

Disaster-prevention training for foreign residents

●と き:9月21日(土)午前9 時~正午(雨天決行)

●ところ:市消防本部

●内 容:日頃の備え、地震のときの行動・逃げ方、けがをした人を助ける方法など (通訳ボランテイアがお手伝いします・・英語、その他)

●定 員:30人(申込順)

●参加費:無料

●申込方法:9月5日(木)までに名前(ふりがな)、住所、電話番号、使用している言語、メールアドレス、来場の方法をファクスまたはメールで市国際交流協会へ

TEL・FAX:046(251)9000(月曜・水曜・金曜日の午前9 時~午後4 時)

電子メール:z.i.a.040501@kdr.biglobe.ne.jp

<詳細、会場への地図、Fax申し込み用紙は添付PDFファイルをご覧ください>

●Date : Sep. 21 (Sat),  09:00 ~ 12:00 (Regardless weather)

●Place : Zama Fire Station H.Q.

●Training plan : Preparation for big earthquake, evacuation, how to   save injured person, etc. (Volunteer interpreters will help you -- English, etc)

●Entry : First 30 entry accepted (Free of charge)

●Contact : Please send e-mail or fax to Z.I.A.

e-mail ⇒ z.i.a.040501@kdr.biglobe.ne.jp

Fax ⇒ 046(251)9000

<Please see attached PDF file for further details, map and fax form.>

ZIA外国人防災訓練FAX申込み.pdf