第4回日中友好料理教室が開催されました

Cooking class (Chinese food) #4 held

2013年6月30日(日)、第4回の日中友好料理教室が市の公民館で開催されました。(主催:座間市日中友好協会、協賛:座間市国際交流協会)

当日は、宋さん、沈さんを講師に、日本人、中国人総計28人が参加して、数種類の中国家庭料理を作り、スープやウーロン卵、高級茶などと共に楽しみました。

途中、ミニ中国語講座をはさみ、試食タイムには4つのテーブルで話が弾み、美味しく楽しいひと時でした。

講師役や準備を行って頂いた中国人の皆さん、ありがとうございました。

On June 30th (Sun.), 2013, Cooking class (Chinese food) took place at Public Hall in the city. (Organized by Zama city Japan-China Friendship Association, Cooperated by Zama International Association)

Total 28 participants cooked Chinese home dishes, guided by two Chinese women.

Everyone enjoyed nice food, soup, tea, etc.